Η ελληνική εταιρεία DON POL Α.Ε. ιδρύθηκε το 1975 με αντικείμενο την παραγωγή και διάθεση απορρυπαντικών και καλλυντικών προϊόντων. Μετά από 37 χρόνια παρουσίας στην αγορά και συνεχούς ανοδικής πορείας έχει κατορθώσει να είναι μία από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο της, με έμφαση στο private label.

Οι εγκαταστάσεις της είναι πλήρως εξοπλισμένες με αυτοματοποιημένες γραμμές συσκευασίας, που σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό εγγυώνται τη σταθερή ποιότητα των προϊόντων της.
Τα προϊόντα της DON POL είναι παρασκευασμένα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και εγκεκριμένα είτε από το Γενικό Χημείο του Κράτους είτε από τον ΕΟΦ. Επίσης η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό Συστήματος ποιότητας κατά το Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSO 9001.
Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της DON POL είναι η μεγάλη γκάμα προϊόντων της, η ευελιξία της, η συνέπεια και η άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.
Χάρη στο δυναμικό της δίκτυο πωλήσεων και τα δικά της μεταφορικά μέσα, προϊόντα της εταιρείας, με το δικό της brand name, κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και στις αγορές των γειτονικών χωρών.

Ελληνικα